Τελευταία Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα

Self Tests από 31/05/2021 έως 06/06/2021 για τους εργαζομένους Oceanic Security AE, Oceanic Solution AE & Oceanic Safety AE.

Η εταιρεία Oceanic Security AE, η εταιρεία Oceanic Safety AE και η εταιρεία Oceanic Solution AE που ανήκουν στον Όμιλο εταιρειών Oceanic Group of Companies, ενημερώνουν όλο το προσωπικό της για την διαδικασία του SELF TEST για την εβδομάδα 31/05/2021 – 06/06/2021.

Είναι Υποχρεωτική η διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 και για την εβδομάδα 31/05/2021 – 06/06/2021, με το self test το οποίο έχετε ήδη παραλάβει από τα φαρμακεία με προηγούμενη ενημέρωσή μας.

  1. Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, είναι υποχρεωτικός προκειμένου να παρέχετε την εργασία σας με φυσική παρουσία.
  2. Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται υποχρεωτικά μία (1) φορά την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση στον χώρο εργασίας και έχει ισχύ για μία (1) εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του.

Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας κατά την οποία θα προσέρχεστε στον χώρο εργασίας σας .

Σε περίπτωση που καλείστε να εργαστείτε εκτάκτως στον χώρο εργασίας, ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης δύναται να διενεργείται και αυθημερόν.

Για παράδειγμα: Το προσωπικό που εργάζεται την Δευτέρα 31/5/2021 θα πρέπει την Κυριακή 30/05/2021 και εντός 24 ωρών να δηλώσει το αποτέλεσμα για να προσέλθει στην εργασία του.

Το προσωπικό που η πρώτη ημέρα εργασίας του δεν είναι η Δευτέρα αλλά η Τρίτη κλπ… Θα πρέπει να δηλώσει το ΤΕΣΤ έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν .

 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ  ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μπορεί η εταιρεία να έχει πρόσβαση στο αποτέλεσμα κατά την υποβολή της ΥΔ στο παρακάτω πεδίο του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα ΠΡΕΠΕΙ κάνετε την επιλογή ΝΑΙ.

 

Oceanic Career Opportunities