Τελευταία Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα

Οδηγίες Χρήσης Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έναρξη εφαρμογής 16/02/2023 και ώρα 00.00

 

 

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή my Ergani App στο κινητό σας.
  2. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής πατάτε «Σύνδεση με κωδικούς» μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η αυθεντικοποίηση ως χρήστες με χρήση των διαπιστευτηρίων taxisnet.
  3. Στη συνέχεια βάζετε τους κωδικούς taxisnet για να γίνει ανακατεύθυνση στη διαδικτυακή υπηρεσία Αυθεντικοποίησης χρηστών της ΓΓΠΣ/ΚΕΔ.
  4. Μετά την επιτυχή αυθεντικοποίηση, ενημερώνεστε και καλείστε να επιβεβαιώσετε ότι θα επιτραπεί η πρόσβαση στα βασικά στοιχεία Μητρώου σας που παρέχονται από το φορολογικό μητρώο της ΑΑΔΕ.
  5. Μετά την επιτυχή αυθεντικοποίηση και την είσοδό σας στην εφαρμογή, επιλέγετε το πεδίο κάτω δεξιά με τίτλο «Κάρτα» και εκεί θα εμφανιστεί η ψηφιακή κάρτα εργασίας με τη μορφή QR Code. Μπορείτε πατώντας το μπλε κουμπί «Εκτύπωση Κάρτας» να αποθηκεύσετε την κάρτα στο κινητό σας και να την εκτυπώσετε σε έντυπη μορφή ώστε να την πλαστικοποιήσετε και να την κρατήσετε στο πορτοφόλι σας.
  6. Ανοίγετε την εφαρμογή Epsilon NET στα εταιρικά κινητά ( θα έχει εγκατασταθεί μέχρι τις 15/2/23) κατά την έναρξη αλλά και κατά τη λήξη της βάρδιας σας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν σκανάρετε ποτέ νωρίτερα από την ακριβή ώρα έναρξης της βάρδιας σας, αλλά ούτε και μετά την ακριβή λήξη. Τηρήστε το αυστηρά. Αν το ωράριο σας είναι 07.00-15.00 θα πρέπει να κάνετε ένα σκανάρισμα κατά την έναρξη/προσέλευση ακριβώς στις 7.00 ή μετά και άλλο ένα σκανάρισμα κατά τη λήξη/αποχώρηση στις 15.00 ακριβώς ή νωρίτερα.
  7. Από τα εταιρικά κινητά και αφού εισέλθετε στην εφαρμογή της Epsilon θα σκανάρετε το QR Code της κάρτας εργασίας σας είτε από το προσωπικό σας κινητό είτε από την εκτυπωμένη και πλαστικοποιημένη κάρτα που θα έχετε στο πορτοφόλι σας. Προτιμούμε τη 2η περίπτωση για να αποφύγουμε τα προβλήματα με το ίντερνετ κλπ.
  8. Χρήση εφαρμογής EPSILON.

 

Με τις επιλογές Προσέλευση / Αποχώρηση , ανοίγει η κάμερα για να σκανάρετε το QR Code εργαζομένου.

 

Μετά από κάθε Προσέλευση / Αποχώρηση, εμφανίζεται η επιλογή Νέα Δήλωση, με την οποία η εφαρμογή θα γυρίσει στην αρχική οθόνη, ώστε να είναι έτοιμη να δεχτεί τα επόμενα χτυπήματα.

 

 

Από το πλευρικό μενού μπορείτε να εμφανίσετε τις παρακάτω επιλογές:

 

  • Αρχική για να μεταφερθείτε στην αρχική οθόνη
  • Συγχρονισμός εμφανίζει την τελευταία ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε ο συγχρονισμός δεδομένων
  • Δηλώσεις εμφανίζονται όλες οι δηλώσεις των 30 ημερών. Με την επιλογή ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΚΡΕΜΩΝ μπορείτε να συγχρονίσετε τις εκκρεμείς.

 

Oceanic Career Opportunities