Τελευταία Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα

Ενημέρωση COVID-19 για BLUE SPOON M.I.K.E.

Η εταιρεία Blue Spoon M.I.K.E. που ανήκει στον Όμιλο εταιρειών Oceanic Group of Companies, ενημερώνει όλο το προσωπικό της για την διαδικασία του  RAPID TEST από 13/09/2021 έως και 31/03/2022.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπ. Υγείας, από 13/09/2021 έως και 31/03/2022 όλοι οι Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε όλο τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα   στον τομέα της εστίασης  θα πρέπει να υπόκεινται σε  2 εργαστηριακά rapid tests / εβδομάδα,   που πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με δαπάνη του εργαζόμενου .  Η πραγματοποίηση του rapid ttest αποδεικνύεται με ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού τεστ από το gov.gr και ελέγχεται υποχρεωτικά με την εφαρμογή covid free app από τον εργοδότη.

Συνεπώς  όλοι εργαζόμενοι της εταιρείας BLUE SPOON MIKE  οι  οποίοι δεν κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης , θα πρέπει κάθε Σαββατοκύριακο και εντός  48 ωρών  πριν την ώρα έναρξης της βάρδιας της Δευτέρας  να υπόκεινται σε rapid test το οποίο θα πρέπει να αποστέλλουν κάθε Κυριακή στο email covid@oceanic.com.gr  έως τις 18.00 μ.μ. ώστε να μπορέσουν να προσέλθουν στην εργασίας τους κάθε Δευτέρα . Επιπλέον , κάθε Τετάρτη  θα πρέπει να υπόκεινται εκ νέου σε δεύτερο  rapid test το οποίο θα πρέπει να αποστέλλουν  την ίδια μέρα δλδ την Τετάρτη που πραγματοποιήθηκε το τεστ  στο email covid@oceanic.com.gr έως τις 17.00 μ.μ. ώστε να προσέλθουν κάθε Πέμπτη  στην εργασίας τους   .

 

*** Παρακαλείται το προσωπικό που δεν έχει προσκομίσει ακόμη πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης να το αποστείλει στο email : covid@oceanic.com.gr

Oceanic Career Opportunities