Τελευταία Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα

Self Tests για τους εργαζομένους της Blue Spoon MIKE

Η εταιρεία Blue Spoon M.I.K.E. που ανήκει στον Όμιλο εταιρειών Oceanic Group of Companies, ενημερώνει όλο το προσωπικό της για την διαδικασία του SELF TEST που θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 19 Απριλίου.

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας Blue Spoon Μ.Ι.Κ.Ε. θα πρέπει από τη Δευτέρα 19 Απριλίου και κάθε Δεύτερα, να κάνετε υποχρεωτικά Self Test και να δηλώνετε το αποτέλεσμα σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η δήλωση του Self Test κάθε Δεύτερα θα είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για να εισέλθετε στο χώρο εργασίας σας κάθε Τρίτη.

 

Τα 8 βήματα που πρέπει να κάνετε ως εργαζόμενοι για να δηλώσετε το self test

  1. Όλοι οι εργαζόμενοι θα προμηθεύεστε τα τεστ δωρεάν από το φαρμακείο, με χρήση του ΑΜΚΑ σας. Αν για κάποιο λόγο κάποιος εργαζόμενος επιλέξει αντί για self test, να κάνει rapid ή μοριακό τεστ (με δική του δαπάνη) έχει αυτή τη δυνατότητα.
  2. Όλοι οι εργαζόμενοι θα μπαίνετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr  και θα επιλέγετε «Δήλωση Αποτελέσματος self test για εργαζόμενο».
  3. Στη συνέχεια θα μεταφέρεστε στην πλατφόρμα supportemployees.gov.gr  και στη «Δήλωση αποτελεσμάτων COVID-19 tests» στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ υποβάλλετε το αποτέλεσμα του ελέγχου του τεστ με τη συμπλήρωση του ειδικού εντύπου «Υπεύθυνη Δήλωση εργαζομένων καταγραφής αποτελέσματος COVID-19».
  4. Αν το αποτέλεσμα του self test είναι αρνητικό, εννοείται ότι θα προσέρχεστε κανονικά στην εργασία σας.
  5. Αν το αποτέλεσμα του self test είναι θετικό, ο εργαζόμενος θα πρέπει εντός 24 ωρών να κάνει επαναληπτικό έλεγχο, είτε σε δωρεάν δημόσια δομή (μεταξύ αυτών που είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr), είτε σε ιδιωτική δομή της επιλογής του (με επιβάρυνση δική του). Μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του δεύτερου ελέγχου, ο εργαζόμενος θα μένει στο σπίτι σε καραντίνα.
  6. Αν το αποτέλεσμα του δεύτερου επαναληπτικού ελέγχου είναι θετικό, εκδίδεται βεβαίωση που αποτελεί δικαιολογητικό για να μπει ο εργαζόμενος σε καραντίνα σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
  7. Αν το αποτέλεσμα του δεύτερου ελέγχου βγει αρνητικό, πάλι εκδίδεται σχετική βεβαίωση και ο εργαζόμενος πρέπει να προσέλθει στην εργασία του.
  8. Το αποτέλεσμα του επαναληπτικού ελέγχου δηλώνεται υποχρεωτικά στην Πλατφόρμα Δήλωσης Αποτελεσμάτων COVID-19 tests, με τη συμπλήρωση του ειδικού εντύπου «Υπεύθυνη Δήλωση εργαζομένων καταγραφής αποτελέσματος COVID-19 έπειτα από θετικό αποτέλεσμα self test.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την παροχή της εργασίας σας στην Blue Spoon M.I.K.E., τα self-tests είναι υποχρεωτικά για την προσέλευση σας στους χώρους εργασίας σας.

Τα self test θα πρέπει να διενεργούνται εβδομαδιαίως και κάθε Δευτέρα και μέχρι τις 22.00 το βράδυ της ίδιας μέρας θα πρέπει να έχει δηλωθεί το αποτέλεσμα στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε κανονικά την επόμενη ημέρα.

 

Oceanic Career Opportunities