Τελευταία Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα

Ενημέρωση COVID-19 για εταιρείες OCEANIC

Οι εταιρείες Oceanic Security AEOceanic Safety AE και  Oceanic Solution AE που ανήκουν στον Όμιλο εταιρειών Oceanic Group of Companies, ενημερώνουν όλο το προσωπικό της για την διαδικασία του RAPID TEST από 13/09/2021 έως και 31/03/2022.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπ. Υγείας, από 13/09/2021 έως και 31/03/2022 όλοι οι Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε όλο τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα   θα πρέπει να υπόκεινται σε 1 εργαστηριακό rapid test /εβδομάδα, που πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με δαπάνη του εργαζόμενου .  Η πραγματοποίηση του rapid test αποδεικνύεται με ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού τεστ από το gov.gr και ελέγχεται υποχρεωτικά με την εφαρμογή covid free app από τον εργοδότη.

Συνεπώς από όλοι εργαζόμενοι των παραπάνω εταιρειών οι οποίοι δεν κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης , θα πρέπει κάθε Σαββατοκύριακο  να υπόκεινται σε rapid test το οποίο θα πρέπει να αποστέλλουν κάθε Κυριακή στο email covid@oceanic.com.gr   έως τις 17.00 μ.μ. ώστε να μπορέσουν να προσέλθουν στην εργασίας τους κάθε Δευτέρα .

 

*** Παρακαλείται το προσωπικό που δεν έχει προσκομίσει ακόμη πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης να το αποστείλει στο email : covid@oceanic.com.gr

Oceanic Career Opportunities